Rail Nation: Clash!

Gør dig klar til spænding, gratis 3-spiller-kampe … og eksplosioner!

Har du altid gerne villet vise dine rivaler hvem der styrer showet? Så har vi noget til dig! Tillad os at introducere: Rail Nation: Clash! – Rail Nation som du aldrig har oplevet det før. Vores nye minispil lader dig spille direkte overfor spillere fra hele verden, og giver dig mulighed for at vinde fede præmier! En spilrunde varer kun få minutter – perfekt til når du skal slå noget tid ihjel, inden du opgraderer din remise igen.

Spil mod to modstandere på et trekantet kort. Hver spiller for sig selv. Hver spillers by er startpunktet for deres lokomotiv. Send det fra industri til industri og saml gods så snart det kommer frem. Men pas på: du skal være hurtig! Dine modstandere vil have det samme gods som dig, så skovl kul til kedlen uden nåde! Den der først samler 10 godstyper vinder runden.

Men der er mere endnu! Vi lovede dig spænding … Hvert tog har et lysende spor efter sig. Hvis du kører i din modstanders spor, vil deres tog bryde sammen til en bunke rustne bolte og nitter. Efter et øjeblik kan de afsende et nyt lokomotiv fra deres by. Der venter dig samme skæbne, hvis du kører over dit eget spor. Og inden du spørger: Ja, toge kan kollidere frontalt. Det er spændende!

Og du kan vinde mere end bare æren. Rail Nation: Clash! Det kører i en måned fra den 19. juni til den 19. juli 2017. I denne periode kan du deltage med én konto og, afhængigt af din rangplacering, vil du blive belønnet med en præstation i din karriere. Du kan spille fem runder om dagen, der bidrager til din rangplacering. Men du kan spille så mange gange du vil i træningstilstand. I slutningen af den samlede spilletid, vil de bedste spillere fra hele verden få karrierepoint, som de kan bruge til at forbedre deres karrierelokomotiv. Derudover udloddes der guld og en helt ny Dell-bærbar til de heldige vindere!

Vi håber, at du glæder dig lige så meget som os til sommerens Rail Nation-event!