Der venter en stor opdatering forude!

Kære jernbane-fans

Med ‘Steam over Europe‘, introducerede vi sidste år ikke kun et nyt kort, men en helt ny spilversion til Rail Nation. Som en del af moderniseringen, var det meningen at alle scenarier, herunder den mobile app skulle gøres mere strømlinede i både udseende og teknisk opbygning. Efter udgivelsen fandt vi hurtigt ud af, at der skulle mere til og at endnu flere forbedringer var mulige.

Derfor har vi gennemgået jeres feedback, og sat os ned med spillere for at lave endnu en opdatering. Tiden er kommet: Den første store opdatering til Rail Nation er klar! Opdateringen er allerede live på vores testservere.

Opdateringen omhandler jeres største kritikpunkt: Den nye brugerflade. Den er blevet lavet helt om. Derudover har opdateringen flere tekniske features, såsom widgets og en ny Pluskonto. ‘Steam over Europe’-versionen danner grundlaget for denne opdatering, og det er årsagen til at classic-serverne i første omgang ikke får den fulde fordel af opdateringen. Dette billede viser dig hvilket spilindhold der opdateres i de forskellige versioner.

Alle USA-scenarier bliver opdateret til den nyeste version, og får derfor også det nye RTS (baggrundsberegning) og ydelsesforbedringer. Skiftet vil altid finde sted når en spilverden genstarter næste gang. De omtrentlige datoer kan ses i følgende tabel.

Denne opdatering er et enormt skridt hvad angår spilkvalitet og stabilitet. Vores målsætning på længere sigt er at få strømlinet alle scenarier både teknisk og visuelt, da dette skridt vil forenkle den fortsatte udvikling og vedligeholdelse meget. Fejlrettelser og introduktion af nyt spilindhold vil eksempelvis være uafhængigt af scenariet og hurtigere af implementere. Classic-serverne får dog ikke denne ændring før 2018.

Vi vil fortælle mere om opdateringens indhold i de kommende uger. Vi ønsker dig god fornøjelse og god rejse!

Rail Nation-teamet