Tips og tricks

Er du ny spiller, og har du brug for nogle tips for at få den bedste start? Eller er du veteran, der ønsker at optimere din spillestil? Her finder du en række hurtige hints til spillet.
Kære spillereI Rail Nation er der én ting der betyder alt: holdånd! Ud over dit mål om at opbygge dit eget jernbaneimperium, vil du snart indse, at dette ikke er nok i sig selv. Så du samarbejder med andre i foreninger, byer og med tiden megabyer. En god strategi, gode argumenter og venskabeligt samarbejde skaber en unik følelse af at høre til, der giver succes til sidst. Og endnu vigtigere, det giver ekstraordinær charme og sjov til Rail Nation. Jeg ønsker jer alle en masse sjov med Rail Nation! Bruno Hertlein, Game Designer

Samarbejde

Meld dig ind i en etableret forening. Du vil ikke bare få markante, personlige fordele, men du vil også lære værdifulde tips fra dine medspillere. Det er ganske enkelt sjovere at spille sammen!

Togimperium

Udvid altid remisen på din station først, hvis det er muligt. Så kan du eje flere tog og transportere mere gods, og dermed tjene mere indkomst og prestige.

Forbind i serier

Tilrettelæg køreplaner i serier (f.eks. træ -> brædder, brædder -> by). På denne måde får du færre tomme kørsler og kan tjene flere penge og som regel mere prestige.

Stationskontrol

Udvid restauranten, indkøbscenteret og hotellet tidligt, hvis du spiller i en aktiv forening. Dine medspillere vil regelmæssigt indsamle bonusser til dig.

Forskning

Udvid dit laboratorium så du som minimum kan udforske koblingen til hver æra. Derefter, hvis du fortsat har forskningspoints tilbage i slutningen af en ære, kan du begynde at udforske nye tog hurtigere. Det hjælper dig til at kunne udvide remisen så hurtigt som muligt, hvis din konto er fuld når du skifter æra.

Bedre overblik

Brug widgets. De sørger for at du kan holde øje med fremskridtet i alle dine forbundne byer og indsamle bonusserne fra dine foreningsmedlemmer med kun et klik.

Samlet i slutspillet

Slutspillet for de største megabyer begynder efter den sjette æra. Her er det vigtigt at spille sammen som et hold, og lytte til hvad de erfarne spillere fortæller. I kan kun få succes, hvis alle arbejder sammen.

Start din karriere

Prøv at opnå karrieremål og indløs dem med det samme. Dette vil ikke kun forbedre dit karrieretrin men også give dig dit helt eget karriere-lokomotiv, som du kan fortsætte med at forbedre.

Opdagelsesrejse

Når du er bekendt med spillet og har spillet nogle få runder, så tag en kig på alle Rail Nations scenarier. Dette giver variation til spiloplevelsen, og gør det endnu sjovere.

Nye udfordringer

Som en erfaren spiller bør du ikke gå glip af special event-serverne. I Platform X kan du f.eks. altid opdage nye spilmekanismer.