Lad den store rejse begynde

Kære jernbane-fans

I dag kan vi præsentere karrierelokomotivet for dig i al dets pragt, da du nu selv kan sætte det på sporet. Lokomotivet bliver fra nu af din loyale følgesvend. Når det er gjort tilgængeligt, kan det bruges på alle kompatible servere og i alle runder.

Vi vil gerne fejre starten af denne store rejse med jer alle!

Her kan du finde al information med et hurtigt blik:

Hvad er karrierelokomotivet?

Karrierelokomotivet er dit personlige lokomotiv, der altid er tilgængeligt for dig. Det kan bruges samtidig på alle servere du spiller på, og vil kunne bruges i al fremtid. Du kan forbedre lokomotivet i dit karriereområde. Disse opgraderinger er også permanente.

Hvordan får du karrierelokomotivet?

Lokomotivet bliver automatisk gjort tilgængeligt for dig ved karrieretrin 2. Du finder en særlig underside for det under din karriere.

Hvordan kan du forbedre lokomotivet?

Dine karrierepoint veksles til samme værdi af teknologipoint, som du kan investere i dit karrierelokomotiv. Opgraderinger kan udføres for hastighed, acceleration, trækkraft og pålidelighed. Du kan også låse op for muligheden for at transportere gods fra senere æraer.

Kan karrierelokomotivet bruges overalt?

Ved sin udgivelse kan karrierelokomotivet bruges i både Europa- og Classic-scenariet med det samme. Da USA-scenariet i øjeblikket ikke er kompatibelt med denne ændring, vil vi fortsætte med at arbejde på udviklingen og introducere karrierelokomotivet senere der. DE-101 Golden Gate og US-102 Grand Central er undtagelser, fordi de har teknologien fra Europa-serverne. Karrierelokomotivet bliver allerede tilgængeligt ved frigivelsen på disse servere.

Vi ønsker dig mange sjove timer med dit nye lokomotiv!
Rail Nation-teamet