Opdatering 4.2.0

Hej Jernbanefans

Vi har allerede givet jer mange informationer om Opdatering 4.2.0 i løbet af de seneste uger. De første servere har nu fået opdateringen. Inden slutningen af næste uge, vil alle servere være version 4.2.0.

Her er en oversigt over de mest vigtige informationer. Denne opdatering har nogle store ændringer, som vi har udviklet i samarbejde med spillerne. Derudover er der mange fejlrettelser og afgørende forbedringer af ydelsen.

Det er dog ikke alt nyt indhold der frigives på alle spilverdener med det samme. Europe-servere samt DE-101 og US-102 vil få alt det nye indhold gjort tilgængeligt med denne opdatering. USA-scenarieservere skal først genstarte, inden det nye indhold bliver tilgængeligt. Classic-servere får i første omgang kun features fra den nye Pluskonto – tre af dem fås straks ved opdateringen. Den detaljerede prestigeoversigt kommer når spilverdenerne genstartes.

Den følgende oversigt giver dig flere informationer om de vigtigste features i opdateringen.

Ydelse og fejlrettelser

Indlæsningstiden bliver markant forbedret med Opdatering 4.2.0. Vi har arbejdet med specifikke handlinger med valg af flere lokomotiver og har også gjort det hurtigere at åbne visse sider eller funktioner.

Fejlrettelser er også en stor del af opdateringen. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din spiloplevelse. Du kan finde en fuld oversigt i changelog-sektionen på forum .

HUD

Brugerfladen er forbedret i samarbejde med spillerne. Det ligner nu igen mere Classic-versionens brugerflade. Udviklingen har primært været fokuseret på fire forskellige kriterier: Overblik, læsbarhed, ensartethed og enkelhed. Her har vi taget et stort skridt fremad og vi fortsætter med at arbejde på yderligere forbedringer.

Pluskonto

Pluskontoen er blevet suppleret med fire nye features. Den ofte efterspurgte feature til at gemme køreplaner er endelig kommet med i spillet. Derudover har Pluskontoen nu en detaljeret prestigeoversigt, som spillerne har efterspurgt i lang tid. Et serviceringsfilter og en garanteret bonusvideo for flere belønninger er også en del af pakken. Med denne opdatering vil prisen på Pluskonto stige til 150 guld. Indtil slutningen af oktober kan man dog stadig købe den nye Pluskonto for 100 guld. Det betyder at du kan afprøve de nye features uden ekstra omkostninger.

Widgets

Widgets er et nyt kraftfuldt værktøj i Rail Nation. De kan nu lægges individuelt på skærmbilledet i form af en liste, de kan flyttes og skaleres og de tillader at mange handlinger kan udføres direkte. I øjeblikket er der fire forskellige widgets: Forening, lokomotiver, byer og konkurrencer. Flere af disse widgets er allerede ved at blive planlagt.

Chat

Chatten er også blevet gennemgået i Opdatering 4.2.0. Den er blevet opdateret sammen med HUD og forbedret hvad angår layout og læsbarhed. Den feature der giver mulighed for at kopiere tekst med genvejstaster er også tilbage, efter ønske fra mange spillere. Forbindelsen til chatserveren er også forbedret.

Vi ønsker dig god fornøjelse og god rejse!
Rail Nation-teamet