Spiltour

Jernbanefascination

  • Bliv jernbanebaron, og byg dit eget imperium.
  • Du skal løbende forske i nye lokomotiver, så du kan mærke suset fra den brølende togteknologi – damp, diesel og elektriske toge.
  • Udvid dit jernbanenetværk, og find de mest lukrative ruter.

 
 
 
 
 
 
 
Spil nu

Rail Nation. Skru op for dampen

Jernbanefascination – Millioner af jernbaneentusiaster verden over ynder at bruge deres fritid på jernbaneskinner, lokomotiver og ruteplanlægning. Populære brætspil, computerspil og tv-serier har jernbaner som omdrejningspunkt, men indtil nu har der ikke været noget onlinespil, der kunne fastholde fascinationen ved jernbaner.

Alle med interesse for jernbaner og strategispil får chancen for at bestyre deres eget jernbaneforetagende i Rail Nation. De daglige leverancer skal overvåges, og der skal indgås alliancer for at ende som den mest succesfulde forening eller solospiller.

Byer kan kun vokse, hvis de forsynes med tilstrækkelige mængder efterspurgt gods og passagerer.

Nøglen til succes i jernbanebranchen ligger i altid at have travlt. Derfor består spillet bl.a. af et dynamisk overblikskort med 3D-animerede toge. Alle digitale jernbanemagnater skal sørge for at tjene penge og prestige til sig selv og deres forening, så de andre foreninger ikke overhaler indenom. Beregning af udbytte for køreplaner og afkast sker i real time. Der skal planlægges og vedligeholdes effektive køreplaner for de i alt 48 forskellige typer gods i spillet. Når indtjeningen øges, får spillerne mulighed for at vælge blandt de 36 forskellige elektriske og damp- eller dieseltoge og de 48 forskellige slags vogne.

I løbet af spillet kan gods transporteres til et hastigt voksende antal byer, og spillere kan deltage i konkurrencer, hvor deres toge skal konkurrere med andre spilleres toge. Afkastet fra gods kan forøges med særlige eneretstilladelser. Byernes udvikling kan også påvirkes med målrettede leverancer.

Du skal investere i dit stationsområdes infrastruktur.

Din egen togstations infrastruktur har stor betydning. Rail Nation fremmer samspillet mellem venner og rivaler ved at lade spillerne indgå foreninger. Man kan gå sammen om at anskaffe sig vigtig arbejdskraft i spillet. Der er tusindvis af spillere, der spiller sammen og mod hinanden på serveren.

Med de intuitive styrefunktioner og den udførlige spilvejledning er Rail Nation let at komme i gang med – mens det stadig er vigtigt at lægge en avanceret strategi. En spillerunde er planlagt til at tage 3-4 måneder. Den består af seks sammenhængende jernbaneepoker, der afsluttes med et slutspil. I slutspillet skal spillerne udkæmpe den ultimative kamp med deres velvoksne jernbaneselskaber.

For at få succes i spillet er det vigtigt at forske i nye lokomotiver og opgraderinger.

Rail Nation kan spilles gratis i alle almindelige browsere. For et mindre beløb hver måned kan premium-brugere få en række fordele, der blandt andet tillader, at du kan gøre dine lokomotiver mere effektive.

Rail Nation-fakta

Udgiver: Travian Games GmbH
Udvikler: Bright Future GmbH
Type: Gratis browserspil, der kræver Flash
Genre: Jernbanestrategi
Online siden: Åben beta siden januar 2013

Spildata.

  • 113 lokomotivopgraderinger
  • 50 byer pr. kort
  • 1708 industrier pr. kort
  • Omkring 500 avatargenstande
  • 11 stationsbygninger med 294 niveau-opgraderinger
  • 120 arbejdere
  • 25 spillere pr. forening